Děti všech věkových kategorií mohou kreslit, jak doma žijí, uklízí a třeba i jak se účastnily stavby, rekonstrukce apod. Tyto kresby ve formě fotografií ve formátu jpg pak jednoduše nahrajte do našich fotogalerií v co nejlepší kvalitě, abychom je mohli následně použít i v tisku.

Vyhrát můžete jednu ze tří 1000Kč poukázek do e-shopu Mall.cz, kde si můžete pořídit hračky či jiné dárky podle vlastního výběru.

Soutěžíme od 12.11. do 25.11.2012. Můžete tak jednoduše získat krásný dárek k Vánocům!

POZOR! SOUTĚŽ JE PRODLOUŽENA DO 6.12.2012, DEN POTÉ VYHLÁSÍME VÍTĚZE!

Soutěží se ve třech kategoriích:

  1. Děti do 6 let
  2. Děti do 10 let
  3. Děti do 15 let

Vkládání obrázků: od 12.11. do 5.12.2012, 24:00 hodin

Dne 6.12. vybere odborná porota z redakce 3 vítěze (z každé kategorie jednoho).

Vyhlášení vítězů bude u nás na webu 7.12.2012 a v časopise Dům&zahrada se vítězné kresby objeví v čísle 2/2013, které vychází po Novém roce.

FOTOGRAFIE V KATEGORII DO 6 LET MŮŽETE VLOŽIT ZDE

FOTOGRAFIE V KATEGORII OD 6 DO 10 LET MŮŽETE VLOŽIT ZDE

FOTOGRAFIE V KATEGORII OD 10 DO 15 LET MŮŽETE VLOŽIT ZDE

Podmínkou účasti v soutěži je nahrání fotografie obrázku na téma dům, zahrada, byt, rekonstrukce – vše, co se týká bydlení a zahrady. Fotografie je nutné nahrát do sekce podle jednotlivých věkových kategorií autorů.

Vložit fotografie můžete do 5.12.2012, 24:00 hod.

Ze všech vložených fotek v každé kategorii bude vybrán jeden absolutní vítěz, který získá odměnu – poukaz v hodnotě 1000 Kč na Mall.cz.

Výherci budou kontaktování do 14 dnů od vyhlášení vítězů.

Účastí v soutěži dává autor (registrovaný účastník) souhlas s použitím obrázků a fotek.

Další ustanovení

Účastí v soutěži vyjadřuje účastník i hlasující souhlas s pravidly a podmínkami soutěže a zavazuje se je plně dodržovat. Zasláním soutěžního vstupu vyjadřuje účastník soutěže svůj souhlas se zpracováním poskytnutých osobních údajů pořadatelem soutěže, jako správcem, za účelem vyhodnocení soutěže a předání výhry či pro marketingové účely, tj. nabízení obchodu a služeb, včetně zasílání informací o pořádaných akcích, produktech, službách a jiných aktivitách, jakož i zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu. Účastník bere na vědomí, že má práva dle § 11, 21 zák. č. 101/2000 Sb., že poskytnutí údajů je dobrovolné, že svůj souhlas může bezplatně kdykoliv odvolat, a prohlašuje, že všechny údaje nahlásil pravdivě. Tento souhlas uděluje bezplatně. Účastí v soutěži poskytuje účastník pořadateli bezplatný souhlas s uveřejněním svého jména a příjmení v souvislosti s prezentací výsledků soutěže v médiích a reklamních materiálech pořadatele na neomezenou dobu.

Převzetím výhry uděluje soutěžící pořadateli svůj souhlas s bezplatným využitím tohoto záznamu na neomezenou dobu. Tento souhlas lze kdykoli písemně odvolat. Pořadatel je oprávněn kontrolovat všechny podmínky pro účast v soutěži a v případě sporu posoudit a s konečnou platností rozhodnout o jakékoliv otázce se soutěží spojenou. Pořadatel má právo vyloučit kteréhokoli z účastníků ze soutěže v případě, že by takový účastník porušoval pravidla, a to bez náhrady nákladů či škody, která by vyloučením mohla účastníkovi vzniknout. Pořadatel si vyhrazuje právo na předvýběr fotek, které budou zařazeny do soutěže. Pořadatel si vyhrazuje právo měnit pravidla v případě nutnosti v průběhu soutěže. Případné námitky s průběhem soutěže lze pořadateli zaslat písemně na poštovní adresu, sídlo pořadatele, uvedenou v těchto pravidlech do tří pracovních dnů od ukončení soutěže. Námitky podané později nebudou brány v potaz. Rozhodnutí pořadatele o námitce je konečné. Pořadatel soutěže může neomezeně použít fotografie a obrázky přihlášené do soutěže v rámci časopisu Dům&zahrada.

Všeobecné marketingové podmínky