Za stavbu Centra ekologických aktivit ve Sluňákově projektil získal Grand Prix architektů.V posledních letech se Projektil zapsal do povědomí jako ateliér, který nedlouho po sobě vyhrál soutěž na dvě knihovny a za středisko ekologické výchovy Sluňákov získal Grand Prix Architektů za rok 2007. Stavba Národní technické knihovny v Praze v bezprostřední blízkosti fakulty architektury se již blíží do finále, Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové byla otevřena loni na podzim.

V české kotlině působí velice málo architektonických studií, jejichž tvorba se může řadit k současné kvalitní a zajímavé evropské architektuře, a která se věnuje i propojení a začlenění architektury do společenských struktur. Svěží styl Projektilu tyto české představy o přísné architektuře bourá.

Velmi důležitou součástí kreativní práce architektů tohoto studia je jejich spolupráce s předními českými designéry, grafiky, výtvarníky i teoretiky současného umění. Díky této otevřenosti se Projektil podílel na rekonstrukci dvou významných uměleckých prostor - galerií v centru metropole prezentujících současné umění - Galerie Václava Špály a TranzitDisplay.

V dejvickém areálu vysokých škol Projektil navrhl elegantní novou budovu Národní technické knihovny. Otevírat bude za pár měsíců. V městě moderní architektury Projektil realizoval novou knihovnu, která opravdu stojí za to.
Tři stavby studia Projektil, které byste rozhodně neměli minout:1) Národní technická knihovna v Praze-Dejvicích2) Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové3) Centrum Sluňákov

-var-Foto: GJFFotogalerii z výstavby Národní technické knihovny si můžete prohlédnout zde.