Moderní vila, stojící v krásné městské čtvrti Hovås, kterou bychom mohli najít ve švédském Gothenburgu, nabízí na 205 metrech čtverečních obytné plochy pět pokojů.

Rozlehlé přízemí

V přízemí se rozkládá prostorná hala, toaleta a velice elegantní kuchyně s ostrůvkem, na niž navazuje denním světlem prosvětlená jídelna, která se nachází v otevřeném prostoru, jenž je ještě podtržen velmi vysokým stropem. Barevně převládají typické skandinávské barvy, tedy barvy neutrální.

Podlaha díky béžovému odstínu působí hřejivým dojmem, v kuchyni i na stěnách převládá barva bílá, kterou stylově doplňují hnědé židle a elegantní kusový koberec s vysokým vlasem. Aby celý prostor nepůsobil příliš chladně, designéři interiér doplnili o výrazné oranžové stropní svítidlo a život a energii do místnosti vnáší i živá palma.

ČTĚTE TAKÉ:

Za kuchyňským koutem se rozkládá prostorný obývací pokoj laděný opět do neutrálních barev, jehož centrem je bílá kožená pohovka a protilehlý krb. Ze společenské části domu je možné vyjít francouzským oknem přímo na terasu v zadní části domu s příjemnou orientací na jihozápad.

Horní patro pro větší soukromí

O patro výše se nachází soukromá zóna, kde hrají hlavní roli čtyři velké ložnice a překrásná koupelna. Hlavní ložnice, určená majitelům domu, je výjimečná tím, že v ní najdeme volně stojící vanu. To je trend, který se v poslední době sice stává hitem, ale v našich končinách se s ním zatím příliš často nesetkáme.

Také první patro domu nemá o prostor a denní světlo nouzi. To dokazují přes tři metry vysoké stropy a velká prosklená okna.

Dům nabízí také velkou garáž se dvěma parkovacími místy, boční vchod a oddělenou prádelnu.