Chorvatská prázdninová letoviska patří mezi námi Čechy stále k vyhledávaným a velmi oblíbeným cílovým destinacím našich letních dovolených. Krásná příroda, moře (a vše, co k němu patří), lidové tradice a hlavně přijatelná vzdálenost, kterou lze překonat i autem - to vše Chorvatsko nabízí. Najdeme tu ovšem i moderní architekturu, která stojí za naši pozornost.

Vilka přímo u moře

Tato luxusní a vskutku prostorná vila stojí přímo u moře v těsné blízkosti krásného zálivu u městečka Primošten v jižní části Severní Dalmácie. Typické Chorvatsko

ČTĚTE TAKÉ:

Jedná se o jednu z celkem sedmi vil, které dohromady tvoří ubytovací komplex. Tento komplex je ovšem rozčleněn na jednotlivé stavby tak, aby bylo zajištěno dostatečné soukromí pro nájemníky každé z vil.

Tato část vilového komplexu s názvem Golden Rays Villa 3 se rozkládá na 334 metrech čtverečních, na nichž svým nájemníkům nabízí na dvou nadzemních a jednom podzemním podlaží tři opravdu prostorné ložnice, tři koupelny, venkovní bazén, saunu a překrásný výhled z prosklené terasy na Jaderské moře, v němž se jako malý klenot ve výhledu tyčí malinkatý ostrůvek. V domě je připravena i garáž se dvěma krytými parkovacími místy.

Přírodní materiály mají zelenou

Vnitřní i venkovní vzhled vily se snaží přizpůsobit okolnímu prostředí, jemuž dominují hory a kopce. Každá ze sedmi vil má proto zelenou střechu, bohatou zahradu posázenou místní vegetací a samozřejmě využívá kámen a dřevo jako výrazné stavební i dekorativní prvky.

Ubytování je určeno maximálně pro šest osob. Zájemců o dovolenou v této vile je poměrně dost, proto je nutné případnou dovolenou rezervovat předem.

Foto a zdroj: Paradizo.com