Oblast Francouzské riviéry, která se rozkládá na Azurovém pobřeží na jihu země, zná asi většina z nás především prostřednictvím filmové komediální klasiky o dobrodružstvích lehce nervního a velice energického četníka ze Saint-Tropez.

Krásy Saint-Tropez

Právě v tomto slavném přímořském městečku, které kdysi bývalo plné rybářů, najdeme nejen známou četnickou stanici a nekonečnou písčitou pláž s bílým pískem, ale v těsné blízkosti Saint-Tropez se nachází i tento moderní dům nazvaný Villa L’Escalet.

ČTĚTE TAKÉ:

Moderní Villa L’Escalet stojí na vrcholu kopce, z něhož se nájemníkům domku naskýtá překrásný výhled na Středozemní moře. Užijí si zde také milovníci hor, lesů i nočního života.

Vila k pronájmu

Architektura domu se vzhledem k okolní přírodě snaží co nejvíce se otevřít a spojit exteriéry (těsně před domem totiž najdeme otevřenou terasu s krytým sezením a nekonečným bazénem) a vnitřní část domu.

Dům je koncipován jako 5+kk. V přízemí je umístěna rozlehlá společenská zóna s kuchyní a obývacím pokojem, z níž se nabízí přímý výhled na moře. Velká okna (ve většině případů sahají od podlahy až ke stropu) vnášejí do interiéru záplavu denního světla, a vytváří tak přátelskou a pohodovou atmosféru.

Čtyři ložnice pohodlně ubytují až devět osob. Tři hlavní ložnice se nacházejí v prvním patře, poslední z ložnic slouží spíše jako dětský pokojík pro dvě až tři děti a je umístěna v přízemí domu. Velkou výhodou je, že každá ložnice má oddělený a uzamykatelný vstup a vlastní plně vybavenou koupelnu.

Foto: Lecollectionist.com