Nepřehlédnutelná vila s názvem Malgrats Seven byla navržena Thomasem Midzielski von Kachel a Andreeou Miinescu ze společnosti Signature Estate. Najít ji můžeme v turisticky velmi oblíbené lokalitě, byla totiž postavena na největším z Baleárských ostrovů, tedy na Mallorce.

Konkrétně bychom Malgrats Seven mohli najít v jihozápadní části ostrova, v místě zvaném Santa Ponsa. Dům je postaven přímo na pobřeží, díky čemuž budoucím majitelům nabídne skvostné výhledy na nedaleké ostrovy Malgrats a na záliv El Toro. Překrásným výhledům byla částečně podřízena i samotná podoba domu. Velká okna a orientace domu umožňují, aby si noví majitelé užili výhledů dosyta.

ČTĚTE TAKÉ:

Dům má dvě patra. Vedle několika ložnic, velkého obývacího pokoje, kuchyně s jídelnou je tu k dispozici také garáž pro dvě auta, venkovní nekonečný bazén a několik teras, z nichž je jedna vybavena venkovní kuchyní.

Design interiéru je jednoduchý, čistý, a přitom díky dobře zvoleným dekoracím i poměrně útulný. Velkou roli tu hraje denní světlo. Vzdušnost interiéru ještě podtrhuje bílá výmalba a krémová podlaha z kamene.

Aby toho nebylo málo, Malgrats Seven je v současné době na prodej, takže pokud vás tato vila okouzlila, máte možnost se do ní také nastěhovat.

Foto: Signature Homes & Design