Jak už to bývá, v takových bytech bydlí sami architekti. I tady je to tak. Diego Revollo vytvořil z tohoto prostoru fantastický loft, který neskrývá svou industriální hmotu, ale zároveň ji nevystavuje vulgárně na odiv.

Byt má celkem 100 m² podlahové plochy. Dole je kuchyně, obývák a jídelna dohromady. Na ocelových traverzách pak je ložnice s koupelnou. Začneme odtud. Velká dvojpostel shlíží do denní části přes kovové černé zábradlí. Černá je v interiéru kontrastní barvou, protože stěny nezůstaly klasicky čisté, ale jsou natřeny bílou barvou. Takže i třeba záhlaví postele je černé, stejně jako mnohé doplňky. Ale nejsou to jediné barvy. Velmi vhodně rozzáří interiér doplňky, jako je třeba v dolní části komoda v zářivě žluté barvě apod.

architektura

Ale vraťme se nahoru, kde hned vedle postele najdeme koupelnu. Otevřenou do prostoru a jen umyvadlo a část vany jsou přiklopeny sklem, aby necákala voda všude kolem. Od samotné ložnice je pak tento prostor oddělený jakousi vestavěnou nikou a také velkou odkládací deskou, která je osazena právě zmíněným umyvadlem.

V dolní části pak kuchyni v černé barvě doplňuje přírodní deska stolu a nerez. Obývací pokoj pak má bílou sedačku a temně černou televizní stěnu. Celý prostor je dokonalý i díky tomu, že celá jedna stěna je jedno ohromné okno, navíc se zaoblením nahoře. Aby bylo skryto, co skryto má být, a aby slunce neobtěžovalo, jsou okna zakryta světlými závěsy.