Zdá se vám to jako trochu nadnesené jméno? Tak si vezměte, že celková podlahová plocha je přes 750 m². Hlavní ložnice má přes 42 m² a k tomu obývací pokoj a samostatný vstup. Dům má pět pater, sedm ložnic s vlastním sociálním zařízením a krbem a vyspí se tu až 14 lidí.

A teď něco k výbavě. Tenhle skvost v sobě ukrývá kompletní nabídku, jakou může návštěvník očekávat. Takže je tu bazén o rozměrech 8 x 3 metry. Nechybí ani vířivá vana a sauna. Hned vedle je pak speciální místnost na masáže. Stačí si je objednat a přijde profesionální masér. Kdo není zničený z lyžování, může využít i posilovnu.

Související články

Společenské místnosti jsou ohromné. Je tu velký krb, bar nebo televizní místnost. Samozřejmě nesmí chybět velká lyžárna s vyhřívanými věšáky na boty a lyže.

A teď to nejlepší. Základní cena (nemalá) v sobě zahrnuje i kuchaře, každodenní úklid, výměnu ručníků, vlastní garáž nebo ochranku v domě. Platinum verze pak zajistí i hlídání dětí, lyžařského instruktora i skipasy, lidé z půjčovny lyží přijdou rovnou za vámi do domu, masáže nebo dopravu z letiště helikoptérou. Komu je to málo, hned vedle je ještě luxusnější Le Petit Palais.