Není historický. Je jednoduchý, klidný, moderní. Na rozdíl od fasád v okolí má ty nejjednodušší tvary, jaké si dovedete představit. Obdélníky a nic jiného. Dvě patra. Co je na domě tak zvláštního? Stačí jen přejít pár kroků doprava a najednou se otevře pohled na dům zcela jiný. Fasáda klame. Je to samostatná část, která skrývá to, co je za ní. Skrývá moderní třípatrový dům s netradiční odskočenou nástavbou, která z čelního pohledu není vůbec vidět. Architekti Ruud Visser a Fumi Hoshino navrhli úzký třípatrový dům, kde kvůli malému půdorysu má každé patro svou vlastní funkci.

Přízemí má technické zázemí, sklad i pro kola a jednu společenskou místnost. První patro pak je vyčleněno pro obývací pokoj a jídelnu s kuchyní. Pod netradičně tvarovanou střechou pak je ložnice majitelů a další koupelna. Co patro, to jiné použité materiály, které diverzifikují význam prostorů i vizuálně. Spojnicí je točité schodiště uprostřed domu.

To, co ale domem prostupuje nejvíc, je 700 let starý vodní rezervoár, který je v současné době přírodní rezervací. Celá zadní stěna domu je totiž kompletně prosklená, z každého patra je tak spektakulární výhled právě na tuto klidnou holandskou krajinu.