Dům se jmenuje Petaluma a našli byste ho kousek od kanadského Toronta. Autorem je studio Trevor McIvor Architect, které mělo za úkol postavit dům pro starší majitele, kteří mají svoje záliby, chtějí si užívat podzim života a neřešit problémy. Muž například sbírá staré veterány, takže podmínkou byla velká garáž.

Dům, který vznikl, splňuje vše beze zbytku. Je sice vícepodlažní, ale není vůbec problém se dostat z jednoho patra do druhého, protože schody doplňuje i pneumatický výtah.

Do domu se vstupuje přes střední patro, kde je jak vstup osobní, tak ohromná garáž s lesklou podlahou, na jednu stranu kompletně prosklená a s příjemnými křesly u stěny, aby si majitel mohl své krásné vozy dostatečně vychutnat.

V tomto patře pak také najdeme velkou společenskou plochu, která spojuje kuchyň, jídelnu a obývací pokoj. Vše je proskleno, ale s velkými přesahy, takže nejsou zapotřebí ani žaluzie, protože slunce do interiéru padne jen při západu nebo v zimě. Materiálově zde architekti spojili sklo, kov, mahagon a světlou douglasku na zakrytí stropů. Stěny pak zůstávají často z neomítnutého betonu.

V horním patře pak je velká ložnice majitelů s vloženou koupelnou a velkým balkonem.