Na svahu u jezera Michigan stála stará prosklená chata, která dávno přestala vyhovovat požadavkům na jakékoli bydlení. Ať už letní, či zimní. Majitelé se rozhodli ale dům využít a vytvořit na rozlehlém pozemku novou stavbu, která by byla charakterizována typem předchozího domu, ale v moderním (především technologicky) stylu.

Architektonické studio Searl Lamaster Howe Architects tak vytvořilo dům, který sice je rekonstrukcí původního, ovšem spojitost by hledal jen málokdo. Stavba je ze své čelní strany kompletně prosklená. Bílé štíty a bílou střechu tak drží při zemi jen velmi nenápadné červené rámy oken. Ovšem moderních a tepelně vysoce izolovaných.

Interiér je stejný. Otevřený prostor do štítu tu navíc ukazuje trámoví. Nádhernou ukázku tesařské práce, která nadlehčuje strop tak neuvěřitelně lehce, až se tají dech. Může za to celkem husté vykonzolování trámoví, takže nosníky mohou být vcelku tenké, a neruší tak mohutností celkový dojem. I zde je vše nebesky bílé nebo lehce našedlé. Kontrast se tu nevytváří. Ten dodává okolí domu – les. Interiér je skromně vybaven nábytkem s tlumenými barvami nebo jen ze dřeva.

Zajímavý je dům i z technického hlediska. Geotermálním vrtem proudí kapalina do podlahového topení, které v zimě vyhřívá a v létě chladí dům. I když to nevypadá, dům je prvotřídně izolovaný. Například strukturované střešní izolační panely byly připraveny mimo staveniště a na místo dopraveny a usazeny během jediného dne.