Nebo si potřebujete pořídit novou pračku anebo chladničku a už vám nezbývají peníze? Máme pro vás jednoduché řešení – kreditní kartu MasterCard.

Kreditka od MasterCard, pomocník v každé domácnosti

Výše popsané situace nejsou pro řadu lidí žádnou novinkou, někdy se prostě vyskytnou nečekané výdaje, se kterými rodinný rozpočet nepočítá. Blíží se finále UEFA Ligy mistrů a vy déle nemůžete otálet s koupí nové plazmové televize? Nebo je do další výplaty daleko a vy potřebujete koupit manželce novou pračku? Nebo jste jen v obchodě narazili na spoustu pěkných doplňků do bytu, které prostě „musíte“ mít? Jednoduchým nástrojem pro financování větších i drobných nákupů při vybavování bytu je kreditní karta MasterCard.

Jaké výhody přináší kreditní karta?

Kreditní karta MasterCard je v první řadě zdroj financí, který máte neustále k dispozici a který můžete využívat opakovaně. Ušetříte s ní mnoho času při administrativě, neboť jakmile si ji jednou pořídíte, není dále potřeba zabývat se podpisem následných smluv při koupi zboží, a i splátku máte pouze jednu. Financovat s ní můžete téměř cokoli, nejen vybavení bytu, ale i nákup elektroniky, pohonných hmot či potravin, a to jak v kamenném, tak i v on-line obchodě.

Jednoznačnou výhodou je bezúročné období, které se na našem trhu pohybuje od 40 do 55 dnů. V případě, že čerpanou částku uhradíte v daném termínu, pak nezaplatíte ani korunu navíc. Jestliže se rozhodnete čerpanou částku splácet, jistě oceníte možnost stanovit si výši splátky sami, podle svých možností.

Kreditní karta, i když se to na první pohled nezdá, může být výborným pomocníkem při plánování a kontrole vašich útrat. Zatímco s hotovostí si marně vzpomínáte, kdeže jste peníze utratili, u kreditní karty máte díky pravidelným měsíčním výpisům přehled naprosto přesný.

Než se vydáte pro kreditní kartu

Než se rozběhnete do nejbližší banky pro kreditní kartu, je dobré odpovědět si na několik otázek, abyste si opravdu vybrali takovou kartu, která bude pro vás přínosem. Jak často budete kreditní kartou platit? S aktivním používáním kreditních karet jsou mnohdy spojeny různé věrnostní programy či slevy u obchodníků. Stihnete splatit částku během bezúročného období? Délka bezúročného období se u jednotlivých karet liší, jeho délku tedy zvažte. Nebo budete chtít kartou platit on-line? Na základě těchto a ještě dalších kritérií je pak teprve možné určit, která karta je pro financování vašich výdajů tou pravou. Společnost MasterCard pro vás připravila na stránkách www.kreditka.cz přehledný vyhledávač, kde si můžete z aktuální nabídky kreditních karet MasterCard vybrat tu, která vám bude nejlépe vyhovovat.

Jak se naučit kreditní kartu správně používat

Společnost MasterCard na podzim loňského roku spustila nové vzdělávací internetové stránky www.kreditka.cz, které jsou určeny nejen těm, kteří se s kreditní kartou teprve seznamují. Kromě informací, jak správně a efektivně kreditní kartu používat, zde naleznete i pár praktických tipů, díky nimž můžete s kreditní kartou pár korun ušetřit.

Nově lze na stránkách nalézt vyhledávač ideální kreditní karty MasterCard podle zadání návštěvníka. Tento nástroj vám nabízí přehledný popis kreditních karet MasterCard dostupných na našem trhu, dále pak možnost porovnávání a řazení vybraných karet podle různých kritérií.

Navštivte webové stránky www.kreditka.cz, vyberte si tu správnou kartu pro vás a oddejte se úpravám a zkrášlování vašeho bydlení.