Když potřebujete peníze, jsou tu hypotéky od Wüstenrotu – na bydlení i na další účely. S garantovanými sazbami, minimálními poplatky, jasnými podmínkami a bez požadavků na sjednání dalších produktů.

S Hypotékou Wüstenrot můžete optimálně financovat nejen stavbu nového domku nebo bytu. Na hypotéku si můžete koupit také starší nemovitost, družstevní byt, stavební pozemek nebo s její pomocí vyplatit spoluvlastníky. Plánujete rozsáhlou rekonstrukci či přestavbu? Náklady opět uhradíte z hypotéky. A určitě neproděláte! Úrokové sazby jsou nyní nejvýhodnější za posledních několik let a ušetříte také na poplatcích.

U standardní Hypotéky Wüstenrot na bydlení vám banka garantuje pětiletou úrokovou sazbu 4,16 % p. a. Při kratší době fixace jsou úrokové sazby ještě nižší. A splníte-li jasné podmínky, poskytne vám banka úvěr za minimální nebo ještě výhodnější EXTRA úrokovou sazbu již od 3,64 % p. a. S hypotečním úvěrem od Wüstenrotu lze bydlet v novém, i když nemůžete standardním způsobem prokázat své příjmy. U Hypotéky bez příjmů stačí bance čestné prohlášení a doklady o bezdlužnosti.

Potřebujete bydlet a zároveň si pořídit něco jiného? Kombinujte hypotéky! Nově jsme pro vás upravili kombinace hypoték na bydlení s neúčelovou Hypotékou na cokoliv a Hypotékou na domácnost. U obou jmenovaných úvěrů jsme také snížili úrokové sazby, u Hypotéky na cokoliv dokonce o 0,7 % p. a. Neúčelovou Hypotéku na cokoliv, tzv. americkou hypotéku, lze v kombinaci s hypotékou na bydlení využít až do 85 % hodnoty zastavené nemovitosti. Splácet ji nyní můžete, stejně jako hypotéku na bydlení, až 30 let. Hypotéku na cokoliv můžete čerpat už od 150 000 korun.

Pokud potřebujete zároveň i prostředky na nové vybavení, má pro vás Wüstenrot ještě výhodnější Hypotéku na domácnost. Tu vám poskytne v potřebné výši s tím, že zatížení oběma úvěry nesmí přesáhnout 90 % hodnoty zastavené nemovitosti.

Díky delší době splatnosti, nižším úrokovým sazbám a dalším nákladům spojeným s vyřízením a splácením úvěru vás tento způsob financování ostatních potřeb vyjde podstatně levněji, než kdybyste si potřebné věci pořizovali na klasický spotřebitelský úvěr bez zástavy nemovitosti. V nabídce úvěru si jednoduše porovnejte roční průměrnou sazbu nákladů (RPSN).

U Wüstenrotu ušetříte na poplatcích Chcete výrazně ušetřit na poplatku za vyřízení hypotečního úvěru? Vhodná doba je právě teď. Wüstenrot vám zdarma vyřídí hypotéku na vlastní bydlení s pětiletou fixací úrokové sazby až do 85 % hodnoty zástavy. Na poplatku ušetříte až 25 000 korun. Zvolíte-li stejnou hypotéku, ale s dvouletou nebo tříletou fixací, bude vás vyřízení úvěru stát jen 2 999 Kč a vy ušetříte nejméně 5 000 Kč. Stejně nízký poplatek zaplatíte také za Hypotéku na domácnost, Hypotéku na cokoliv či Hypotéku na pronájem.

Mimořádné splátky Jakýkoliv hypoteční úvěr od Wüstenrotu můžete částečně či zcela splatit v okamžiku uplynutí fixace úrokové sazby. Vhodnou volbou délky fixace, která může být 1, 2, 3, 5 a 10 let, se vyhnete mimořádným splátkám, a tím i placení případných sankčních poplatků. Mimořádné splátky jsou ale možné bez poplatků a úrokových sankcí i v průběhu fixačního období, výše dluhu ovšem nesmí klesnout pod 70 % zástavní hodnoty nemovitosti.

S hypotékou od Wüstenrotu budete mít vždy jistotu garantované sazby i pro další období platnosti úrokové sazby. Abyste získali zvýhodněnou sazbu, nemusíte mít u Wüstenrotu běžný účet ani žádný další produkt. Naopak, vaše hypotéka vám umožní získat slevu na ostatní produkty z portfólia společností finanční skupiny Wüstenrot. Ve Wüstenrotu vás tedy „neoškubou“.