Cena stavebních materiálů a prací roste, a čím dříve začnete, tím výhodněji svůj byt vylepšíte. Dalším důvodem, proč si pospíšit, jsou bezkonkurenčně nízké sazby úvěrů na trhu. Jedny z nejvýhodnějších podmínek v současné době nabízejí úvěry ze stavebního spoření. Jen Českomoravská stavební spořitelna, jednička na trhu, poskytla od ledna do června půjčky v objemu 10,9 miliardy Kč.

Pevná sazba úvěru začíná na 2,95 %

U ČMSS si můžete upravit podmínky půjčky podle vašich potřeb – dobu splácení, výši měsíční splátky nebo možnost úvěr předčasně splatit. ČMSS nabízí u vybraných produktů garanci pevné roční úrokové sazby již od 2,95 %.

Liška vám navíc dává příležitost získat úvěr ze stavebního spoření až do výše 500 tisíc korun bez zajištění. Možnost čerpat finanční prostředky mají i lidé, kteří doposud nebyli klienty Českomoravské stavební spořitelny. Hodí se pro ně překlenovací úvěry – Kredit 100 na celou částku s akontací 1 000 korun, Kredit 90 s počátečním vkladem 10 % z půjčované částky a Kredit Standard při 40 % naspořené částky nebo při jednorázovém vkladu ve stejné výši.

Myslete na slevy

Každá koruna je dobrá. U Lišky chtějí svým klientům pomoci při nákupu vybavení, proto v rámci jejich služeb mohou klienti ušetřit 45 % při nákupu oken a dveří od společnosti Vekra, 10 % při pořízení vybavení kuchyní a 15 % u koupelen od firmy SIKO.

Více na www.cmss.cz/uvery nebo http://www.facebook.com/ceskomoravska.stavebni.sporitelna.