Už delší dobu si uvědomujete, že by váš byt měl projít pořádnou změnou. Kuchyň už z estetického ani praktického hlediska zdaleka nesplňuje současné trendy, v koupelně s toaletou se už nemůžete dívat na stav původního jádra a každou zimu si říkáte, že kdybyste bývali vyměnili okna za izolační nebo nechali zateplit fasádu, vaše účty za spotřebu energie by se zdaleka nevyšplhaly do takových výšin. Kde na to všechno ale vzít, když uspořit nějakou tu korunu navíc není v dnešní době vůbec nic snadného?

Odpověď je jednoduchá. Na všechno seženete peníze v Buřince. Pokud si chcete půjčit v rozmezí od 400 do 800 tisíc korun, nebudete žádné naspořené prostředky potřebovat, dokonce ani nebudete muset ručit nemovitostí. Úvěr vyřídíte rychle, těšit se můžete na nízkou měsíční splátku, a když stihnete podat žádost do 31. října, tak navíc dosáhnete na super výhodný úrok ve výši pouhých 4,95 % p. a. s fixací na 3 roky.

To ale není všechno! Například správu úvěru budete mít po celou dobu trvání úvěrového vztahu zcela zdarma, úvěr si budete moci výhodně pojistit, a co vás ještě potěší, úroky si můžete odečíst od daňového základu. A k tomu pro vás máme ještě jednu dobrou zprávu.

Ke každému úvěru od Buřinky získáte poukázky na slevy, které vám při vylepšování bydlení mohou určitě přijít vhod. Vztahují se na kuchyně Oresi, okna a dveře Vekra či koupelnový a kuchyňský sortiment Siko. Jejich aktuální výši i všechny potřebné informace týkající se úvěru od Buřinky najdete na adrese www.uverodburinky.cz.

Titulní foto: Česká spořitelna