Vybavit se dají například digitálním kukátkem, elektronickým zámkem, alarmem či kamerovým systémem. Všechna tato inteligentní zařízení jsou součástí systému Yale Smart Living. Moderní alternativou klasických klíčů je chytrý zámek FAB ENTR, který otevíráte zadáním PIN kódu, telefonem, čipem, dálkovým ovladačem či otiskem prstu. Praktické řešení oceníte například tehdy, když potřebujete otevřít uklízečce, opraváři či kurýrovi - a vůbec při tom nemusíte být. Telefonem jim pošlete PIN kód a máte přehled, kdy do vaší domácnosti vstoupili. Po uplynutí doby, na kterou byl přístup povolen, se kód automaticky deaktivuje. Zámek je řešením i pro ty, kteří byt pronajímají nebo jej půjčují kamarádům.

Oblíbenou vychytávkou je i digitální kukátko Mul-T-Lock. Na rozdíl od tradičního "kukátka" aktivně monitoruje prostor před vašimi dveřmi. Kromě toho dokáže zhotovit fotografie nebo videozáznam, který uloží do paměti. Nejnovější modely kukátek Yale jsou doplněny o pohybový senzor a infračervené vidění, které umožňují zaznamenání pohybu osob před vašimi dveřmi i v noci. Prostor snímají pomocí širokoúhlé kamery a promítají jej na obrazovce LCD displeje umístěného z vnitřní strany dveří. Obraz z digitálního kukátka můžete kdykoliv zkontrolovat i prostřednictvím aplikace ve svém mobilu.

Komfortní zabezpečení pro SMART domácnost

Domácnost lze vybavit dalšími high-tech prvky - alarmy, snímači pohybu, kontakty kontrolujícími otevírání a zavírání oken, IP kamerami a živým streamingem ve vysokém rozlišení prostřednictvím aplikace přímo do mobilu či tabletu. Všechna tato inteligentní zařízení jsou součástí systému Yale Smart Living.

Vše ale začíná a končí u kvalitních bezpečnostních dveří. Doplňkové bezpečnostní prvky totiž domácnost před nechtěnými návštěvníky neuchrání. Experti na bezpečnost ze společnosti SHERLOCK® vyrábějí bezpečnostní dveře na míru již více než 30 let. V setu spolu s dveřmi vám nainstalují i bezpečnostní zárubeň a poskytnou záruční a pozáruční servis.

Více informací na www.sherlock.cz.