Pokud jste se rozhodli pro bydlení z broušených cihel a vybrali si technologii POROTHERM DRYFIX.SYSTEM, společnost Wienerberger vám pomůže s výstavbou hned několikrát. Služeb firmy ale mohou využít i další stavebníci.

Zdění bez malty

Pro samotné zdění už není nutné pořizovat míchačku, zednickou lžíci a kupovat pytle s maltovou směsí. Obejdete se i bez přívodu vody a elektřiny. V případě výstavby technologií POROTHERM DRYFIX SYSTEM stačí jen dóza se speciální PUR-pěnou a nanášecí pistole.

Zdění je velmi jednoduché a rychlé. Před začátkem práce stáčí dózu se speciální polyuretanovou pěnou s vysokou lepivostí jen důkladně protřepat a na dózu našroubovat nanášecí pistoli. Zdivo je velmi rychle pevné a zůstává neustále suché. Zdít je proto možné i v zimě v mrazu, a to až do teploty -5° C. V současnosti se jedná o vůbec nejrychlejší metodu stavění z pálených cihel.

Pomoc se založením stavby zdarma

Stavebníci, kteří se rozhodli pustit se do výstavby technologií POROTHERM DRYFIX.SYSTEM sami, mohou požádat o pomoc při založení stavby na www.porotherm.cz/zakladani. Službu poskytuje společnost Wienerberger zdarma. V jejím rámci přijede na stavbu speciálně vyškolený technik, který pomůže se založením první řady cihel a vysvětlí další postup zdicích prací.

Půjčovny pomůcek po celé ČR

Zakládací a nivelační soupravu, které jsou pro vlastní založení stavby potřebné, už stavebníci nemusí kupovat. Jednoduše a rychle si je mohou zapůjčit ve více než stovce stavebnin po celé ČR, které nyní fungují i jako půjčovny. Jejich seznam je k dispozici na www.porotherm.cz/kontakty.

Více informací naleznete na www.porotherm.cz.

-Wienerberger-