Kompletní systém řešení střechy kromě základních střešních tašek zahrnuje celou řadu doplňků, které profesionálně řeší nejen odvětrávání střechy, anténní prostupy, ale i technické detaily i těch nejnáročnějších konstrukcí. I když se to nezdá, tyto speciální doplňky, jako např. větrací tašky, okrajové tašky nebo třeba protisněhové tašky, tvoří velkou část výdajů na novou střechu. KM Beta nabízí všechny tyto střešní prvky za příznivé ceny, proto jsou náklady na novou střechu až o 30 % nižší oproti jiným srovnatelným střešním systémům.

Krytina KM Beta je vhodná pro šikmé střechy se sklonem od 12° až do 90°. Vybrat si lze hned ze dvou různých typů střešní krytiny. KMB BETA je klasická krytina s nejdelší tradicí, těšící se dlouhodobě důvěře architektů, projektantů, pokrývačů i stavebníků. Zajímavé efekty na střeše vytváří krytina KMB HODONKA, rovněž velmi oblíbený typ krytiny. Oba typy krytiny lze zakoupit v mnoha barvách a provedeních povrchové úpravy.

Střecha nejen funkční, ale i krásná na pohled

Součástí systému jsou i okrasné prvky, které doladí a ozdobí střechu s krytinou KM Beta. Aktuální novinkou jsou hřebenové prvky z dílny akademické sochařky Karolíny Šimčíkové - elegantní věžička a pár zamilovaných hrdliček. Pár hrdliček a věžička jsou v nabídce v pěti barevných provedeních - cihlová, višňová, hnědá, černá, šedá. Dodávají se samostatně se speciálně upraveným hřebenáčem a kotvícími prvky. Tak je možné zvolit i rozdílnou barvu střechy a okrasného prvku. Kombinovat je lze i s novými ozdobnými hřebenovými ucpávkami s motivy „hrozen“ nebo “slunce“. Tyto atraktivní prvky jsou dostupné v barvě nové střechy – v cihlové, višňové, hnědé a černé, případně v šedé, na přání i v dalších, méně obvyklých odstínech. Nová výrobní technologie umožňuje v betonu vykopírovat sebemenší detaily a hřebenová ucpávka v podobě plastiky novou střechu skvěle dotvoří, doladí a upoutá na ni pozornost. Hřebenová ucpávka, která je v nabídce i v klasické hladké variantě, slouží k ukončení detailu hřebene a štítových hran. Oba typy ozdobných prvků se hodí jak na krytinu KMB BETA, tak na KMB HODONKA.

Jednou z největších výhod systému KM BETA je jeho komplexnost, příznivá cena, snadná pokládka krytiny i špičkový servis ze strany společnosti KM Beta. Investor pak ocení především bezstarostnou údržbu střechy, její dlouhou životnost (až 100 let) a cenovou dostupnost. Více o střešní krytině KM Beta na www.kmbeta.cz.