Investice do kvality se vyplatí, terasa Twinson vydrží po desetiletí

V případě nové terasy platí dvojnásob, že investice do kvality se vyplatí. Zvolíte-li prověřený terasový materiál, u něhož vám je prodejce schopen doložit výsledky testů, certifikáty nebo hygienické atesty, investice se vám velmi brzy vrátí. K takovým materiálům patří například kompozitní [terasový systém Twinson](1. http://www.inoutic.cz/cz/venkovni-terasy/venkovni-terasy.html?utm_source=dumazahrada&utm_medium=advertorial&utm_campaign=sleva_twinson_05_2012 "terasový systém Twinson") od společnosti Inoutic / Deceuninck.

Twinson v sobě spojuje to nejlepší z obou materiálů, z nichž je vyroben, tedy odolnost a trvanlivost PVC s hřejivým pocitem dřeva. Navíc je recyklovatelný, voděvzdorný, nekroutí se ani se neštěpí a snadno se montuje.

Dvě varianty, nespočet tvarových možností pro vaši terasu

Terasový systém Twinson je v nabídce ve dvou variantách. První z nich, Twinson O-Terrace, se nejčastěji používá pro stavbu menších ploch teras, a to samostatně stojících nebo těch, které jsou součástí rodinných domů. Díky jeho variabilitě z něj můžete sestavit i terasu s atypickým tvarem.

Novinkou u desek Twinson O-Terrace je jejich konstrukční řešení – **nově se vyrábějí se sedmi komorami**, které zajišťují ještě vyšší pevnost a odolnost proti případnému poškození tlakem. Hmotnost desek však i při větším počtu komor zůstala zachována.

Na větší plochy je určen Twinson O-Terrace+, který je robustnější, s vyšší nosností. Desky mají jiný vlnitý reliéf a skryté spáry mezi deskami, takže povrch vypadá kompaktněji.

Twinson je ideální také k bazénu

Pro svůj neklouzavý a rychleschnoucí povrch je Twinson ideální i jako obložení ploch u bazénů. Je odolný proti vlhkosti, plísním, škůdcům či dřevokazným houbám a nezadřete si o něj třísku. V případě ušpinění stačí povrch ostříkat vysokotlakým čističem. Twinson lze právem považovat za stavební materiál budoucnosti. Uplatnění najde i jako řešení podlahy na balkonech a lodžiích, na ploty či jako obklad fasády (k tomu je určena varianta [Twinson O-Wall](2. http://www.inoutic.cz/cz/venkovni-obklady-domu/venkovni-obklady-twinson-o-wall/venkovni-obklady-twinson-o-wall.html?utm_source=dumazahrada&utm_medium=advertorial&utm_campaign=sleva_twinson_05_2012 "Twinson O-Wall")). Použití Twinsonu je opravdu široké.

Díky pestré barevné nabídce, která představuje 8 odstínů, což je nejvíce na trhu, umožňuje každému vybrat si tu správnou barvu, a sladit tak svoji terasu a obložení bazénu i s okolním zařízením a architekturou domu.

Uvažujete-li o nové kvalitní terase, můžete využít sezonní slevy - do 30.6.2012 lze terasový systém Twinson pořídit u vybraných certifikovaných prodejců se slevou 10 %. Kontakty na certifikované prodejce, kteří tuto slevu poskytují, [najdete na webových stránkách](3. http://www.inoutic.cz/cz/twinson/?utm_source=dumazahrada&utm_medium=advertorial&utm_campaign=sleva_twinson_05_2012 "najdete na webových stránkách") společnosti Inoutic.