Moderní gabionové zdi

Díky gabionům si můžete zahradu přetvořit v umělecké dílo. Vaše oplocení bude kombinací designové kovové konstrukce vyplněné materiálem, jaký si zvolíte. A jaké máte možnosti? Je možné použít celou škálu materiálů. Krásné procházky lesem vám bude připomínat výplň z kůry a kmenů stromů, naopak kokosová kůra a bambusové stonky Vás zavedou do exotiky.

Další možností jsou například bílé kameny nebo barevné sklo, které dokonale dotvoří moderní budovu a budou kontrastovat se zahradou. Gabiony Zenturo neslouží jenom jako oplocení, ale také snižují hluk z okolí, zajistí Vám naprosté soukromí a skryjí vše, co má být zrakům okolí utajeno.

Elegantní jednoduchost a inovativní design

Zenturo panely můžete využít také jako samostatný plot. Pokud jste příznivci chladné elegance kovu, neváhejte, můžete si vybrat takový vzhled, který doplní celý ráz Vaší zahrady a nebude ji nijak narušovat. Panely inspirované industriálním oplocením jsou perfektním doplňkem k moderním budovám, a to právě díky unikátnímu designu a elegantní antracitové barvě. Panely lze vyplnit pixely, které můžete rozmístit dle Vaší kreativity a samozřejmě také podle toho, jak moc chcete chránit své soukromí.

Kreativní řešení na míru

Společnost Betafence nabízí Zenturo panely o různých výškách a s rozdílnými velikostmi ok s možností velkého výběru pixelů nebo plastových či kovových dekorativních pásů. Díky neomezeným možnostem řešení si tak můžete vytvořit plot přesně podle vašich představ. V případě, že si nebudete vědět rady, připravíme Vám celé oplocení na míru. Samozřejmostí je také možnost výběru brány, která s Vaším oplocením bude dokonale ladit.