Zásadní roli u nových oken hrají tepelně izolační vlastnosti, stavební hloubka či zvuková izolace. Důležitá je také náročnost údržby, design nebo výběr barev. Jakékoli kvalitativní i estetické požadavky uspokojí PVC profily společnosti Inoutic. S nimi snadno zrealizujete své projekty, ať už se jedná o novou výstavbu, nebo modernizaci starších domů či bytů.

Pokud nechcete dělat kompromisy mezi kvalitou a tepelnou izolací, vsaďte na okenní systém Eforte. Tento šestikomorový profil je prvním standardním profilem, který získal certifikaci pro energeticky úsporné bydlení. Se stavební hloubkou 84 mm a bez přídavných izolačních prvků (tj. jen s běžnou ocelovou výztuhou) dosahuje výborných tepelně izolačních vlastností a koeficientu tepelné prostupnosti rámem Uf 0,95 W/m2.K. Navíc s běžným trojsklem dosáhne bez potíží hodnoty Uw 0,8 W/m2.K, a tím splňuje parametry pasivních domů.

Novinkou je Eforte s předsazeným křídlem, které díky své větší šířce umožňuje osazení dvoj- i trojsklem o šířce od 24 až do 56 mm. Křídlo v novém hranatém designu působí velmi esteticky.

Do okenních profilů Eforte je možné vsadit zvukově izolační skla s hodnotou izolace až 46 dB. Díky speciální technologii lepení skla lze realizovat nestandardní rozměry oken až do výšky 2,6 m. Okna jsou přitom stále stabilní a bezpečná.

Okna a dveře v jednotném designu

U jedné stavby je vždy lepší použít stejný profil pro okna i dveře, aby byly dodrženy nejen technické parametry, ale také jednotný design. Dveře s profilem Eforte vynikají vysokou pevností a tvarovou stálostí. Jsou odolné vůči povětrnostním vlivům i bezpečnější proti vloupání. Do dveří lze vsadit jakékoli plastové, skleněné nebo hliníkové výplně běžně dostupné na trhu. Výplň dokonce může z velké části překrývat křídlo, čímž dveře získají kompaktní a atraktivní vzhled.

Čtyřicet barevných variant

Čtyři desítky barev umožňují realizovat sebeodvážnější záměry. Trendem je hliníkový vzhled rámů oken a dveří. Toho lze docílit použitím exkluzivní fólie Titanium Plus či novým hliníkovým opláštěním, které nabízí výborné tepelně izolační vlastnosti oken plastových a barevné možnosti oken hliníkových. Díky nové aplikaci Inoutic - Konfigurátor barev si dokonce můžete vyzkoušet, která barva oken by vašemu domu slušela nejvíc. www.inoutic.cz