Hráli jste si jako malí rádi se stavebnicemi? Pokud ano, tak vás rozhodně bude bavit i práce s unikátními betonovými tvárnicemi Stavoblock z vibrolisovaného betonu od společnosti Novabrik. Tyto betonové tvárnice jsou totiž doslova stavebnicí pro dospělé – pojí se pouze pomocí speciálních rybinových spojek a táhel bez nutnosti zdění základů, betonování, železného armování či použití různých lepidel a tmelů. Díky těmto betonovým tvárnicím si tak budete moci postavit různé zahradní architektonické prvky velmi snadno a v rekordním čase.

Betonové tvárnice a jejich výhody

Jednoduchá stavba, kterou zvládne úplně každý, ale není jedinou výhodou betonových tvárnic od tradiční české firmy. Betonové tvárnice se totiž vyznačují vysokou pevností, bezúdržbovostí a nízkou nasákavostí. Všechny tyto vlastnosti dohromady garantují dlouhou životnost betonových tvárnic. Navíc jsou vyrobeny z přírodního ekologického materiálu, který lze plně recyklovat, tudíž bude přirozenou součástí vaší zahrady. Betonové tvárnice mají navíc jedinečný vzhled a jsou k dostání v několika barevných provedeních a povrchových úpravách.

Plotové stěny bez nutnosti betonování

Chtěli byste místo klasického plotu z pletiva mít okolo svého domu plot, který bude chránit vaše soukromí, a zároveň zvyšovat estetickou hodnotu vašeho domu? S betonovými tvárnicemi můžete postavit plotové stěny o výšce několika metrů, a to bez nutnosti zdění základů či betonování. Potřebovat budete pouze zhutněné štěrkové lože, na které si už sami budete moci jednoduše skládat betonové tvárnice. Plotové stěny unikátního vzhledu mohou mít podobu souvislé zdi, nebo klasického plotu se sloupky.

Opěrné zdi, schody i podezdívky

Z betonových tvárnic od renomované společnosti Novabrik ovšem vytvoříte mnoho dalších zahradních architektonických prvků než jen plotové stěny. Z unikátního systému betonových bloků lze postavit opěrné zdi, sokly, podezdívky, schody, terasy, lavičky či dokonce zahradní kuchyně. Členitost terénu či nestabilní svah navíc nehrají žádnou roli, jelikož se betonové tvárnice vyznačují vysokou stabilitou i na nerovných površích.

Proč si pořídit betonové tvárnice Stavoblock:

  • jednoduchá stavba bez nutnosti zdění, betonování či armatur
  • originální design tvárnic zkrášlí vaši zahradu
  • tvárnice vynikají vysokou pevností, bezúdržbovostí a dlouhou životností

Více informací naleznete na www.novabrik.cz