Podle svých představ

Víte přesně, jak by váš dům měl vypadat? Stačí málo a můžete ho co nevidět odemykat. Toužíte po velkém domě s pokojem pro návštěvy, nebo hledáte útulný domov pro dva? U lesa, nebo pár kilometrů od Prahy? Chcete si sami vybrat, kde budete bydlet?

Vyberte si velikost, styl uspořádání interiéru sami

Výhodou dřevostaveb je možnost si dům navrhnout podle svých představ. Vybrat si styl, zvolit preferované uspořádání a vše si prohlédnout ve 3D modelu. Stavba pak hned dostane konkrétnější podobu.

Široký výběr

Vila, nebo bungalov? Energeticky úsporný, nebo pasivní dům? HK Dřestav nabízí výběr typu dřevostavby, energetické náročnosti, ale i stupně jeho dokončení. Montované podkrovní domy, bungalovy, vily, ale i rekreační bydlení. Zvolte si bydlení, které bude odpovídat vašemu životnímu stylu.

Moderní technologie

Hlavními výhodami dřevostaveb na klíč jsou rychlá výstavba, nízkoenergetický provoz a nižší cena. Za vším tím stojí moderní technologie. HK Dřestav tohle dobře ví, a proto sleduje nejnovější trendy v oboru, a využívá tak kvalitní materiály i správné technické postupy. Lidé, kteří za společností stojí, mají dlouholeté zkušenosti a nemají problém zákazníkovi vysvětlit i sebemenší detaily. Jako jeden příklad za všechny můžeme vyzdvihnout základní materiál, tedy používané dřevo. HK Dřestav (na rozdíl od jiných firem) totiž využívá tzv. KVH profily, které jsou oproti levnějšímu a používanějšímu rostlému dřevu nejčastěji ze dřeva smrkového. Cinkované KVH profily jsou tvarově stálejší a mají širší použití (i díky variabilitě délky či používaným lepidlům).

Bez zbytečné práce

Tedy téměř. V případě, že jste si vybrali váš vysněný dům, tak už toho vážně moc dělat nemusíte. HK Dřestav totiž svým klientům pomáhá i s výběrem pozemku, stavebním povolením či státní dotací. Společnost je navíc certifikovaným odborníkem na stavbu montovaných domů, takže o profesionalitu a odbornost nouze není. Dřevostavby jsou ideální volbou pro všechny, kteří chtějí žít moderně, ekologicky a bez kompromisů.

Zjistěte více informací na webu http://www.drestav.cz/.