Spojení stylového designu a osvědčených výrobních postupů

Pálená taška Tondach ani zdaleka neznamená jen ideální designové řešení pro moderní střechu. Nejoblíbenější střešní krytina ve střední Evropě je v první řadě také výsledkem lety prověřených a neustále zdokonalovaných výrobních procesů, při kterých hraje hlavní roli pravá česká hlína - materiál, který odjakživa nabízí spolehlivost, dlouhou životnost a trvalou krásu.

Plná kompatibilita veškerých střešních doplňků

Skutečně funkční střechu nepředstavují pouze základní tašky, jejichž výběrem většinou celá realizace začíná. Je třeba myslet také na všechny potřebné střešní doplňky, které budou se zbytkem krytiny tvarově, barevně, velikostně a stylově korespondovat. Opravdu renomovaný výrobce svým zákazníkům nabídne vždy komplexní a celistvé řešení včetně keramických i nekeramických doplňků, které zaručí 100% kompatibilitu a provozuschopnost za každých okolností. TONDACH proto do svého už tak širokého sortimentu zahrnul celou produktovou řadu Tondach Tuning, ve které zákazník najde větrací pásy, protisněhové zábrany, vikýře, výlezy, otvory, prostupy, držáky, příchytky nebo pojistné hydroizolační fólie Tondach FOL. Ty plní neocenitelnou roli při správném fungování střešního pláště, ochrání tepelně izolační souvrství a nosné prvky střechy proti zafoukaným srážkám nebo kondenzaci na spodní straně krytiny.

Spolehlivost dodávky a profesionální servis

Hladký průběh realizace střechy je snem každého investora. Splnit si ho přitom může snadno - stačí se od začátku obrátit na TONDACH, který mu díky silnému zázemí předního výrobce, kvalitnímu servisu a především tuzemské výrobě může zaručit maximální jistotu, že stavba proběhne v plánovaných termínech bez zbytečných prodlev a navýšení nákladů.

Všestranné využití s obrovským prostorem pro inovaci

Pálená střešní krytina nabízí spoustu možností, jak projevit originalitu a střeše dodat skutečně osobitý ráz. Díky dekorativním ukončením hřebene nebo keramickým figurkám může zákazník přizpůsobit krytinu přesně podle svých představ. Petr Pavlinec se však nechtěl zastavit jen u krytiny svého moderního domu a z pálených tašek rovnou vyrobil pětici hudebních nástrojů, na které hraje se svou skupinou Keramorchestr. Na nevšední nápad ho přivedla akustická zkouška kvality přímo v Hranicích. Jakmile slyšel plný, zvonivý zvuk pálených tašek, měl jasno, že tašky bude ladit nejen na střeše, ale i na koncertech po celé republice.

Více o střešní krytině naleznete na stránkách výrobce v sekci produkty Tondach.