Beton je oblíbeným materiálem především pro svou dlouhověkost. Další velkou výhodou je variabilita vzhledu betonových prvků. Dávno pryč jsou totiž doby, kdy betonová dlažba byla jen šedá. Dnes se vyrábí v mnoha trendy barvách. V kurzu jsou především ty zemité a také různé colormixy. Jejich vzhled se tak blíží vzhledu přírodního kamene ovšem za mnohem nižší pořizovací cenu. Koneckonců i beton je přírodním materiálem, který do zahrady skvěle zapadne.

Je libo novou dlažbu?

LiaStone nabízí více než 20 druhů betonových dlažeb, jež jsou k dostání až ve 14 barvách a colormixech. On-line katalog zahrnuje zámkovou klasiku i nové moderní velkoformátové a skladebné dlažby. Hledáte-li inspiraci pro svůj zahradní chodník nebo parkovací stání, pak doporučujeme na webu www.liastone.cz navštívit také chytrý plánovač. Ten vám navrhne hned několik možností vzhledu dlážděné plochy a kombinace barev. Spočítá také množství potřebného materiálu i cenu a odešle poptávku prodejci, který vám individuálně spočítá dopravu až před dům. Při on-line objednávce navíc získáte SLEVU 10 % na celý sortiment.

Stěny, ploty a zídky

Kromě dlažeb nabízí LiaStone také tvarovky z lehkého keramického betonu pro stavbu:

  • okrasných stěn s vegetačními výklenky i bez nich
  • protihlukových stěn
  • opěrných stěn
  • betonových plotů
  • a dalších menších či větších zídek

U všech prvků z lehkého betonu oceníte nejen design, ale také mnohem nižší hmotnost, než je u podobných výrobků zvykem. Při práci se s nimi tak o poznání lépe manipuluje.

Playstone

Jeden z prvků ale nad ostatními vyniká ještě svou multifunkčností. Prvek Playstone umožňuje díky tvaru rovnoramenného lichoběžníku vytvářet zajímavé členité i hladké plochy. Stačí pootočit a stěna získá zcela jiný vzhled. Kromě okrasných a opěrných stěn z něj postavíte třeba zahradní stolky, lavičky, vysoké záhony, zpevněné svahy apod.

Inspirujte se na webu www.liastone.cz, objednejte on-line a získejte slevu 10 %.