Chytrý plot není jen plotem. Z jeho dílců se může vyklopit stůl s lavicemi, pergola, venkovní gril, posilovna, houpačka, věšák na prádlo, nebo dokonce truhlíky. Všechno se zase může kdykoli elegantně schovat, takže se nestane, že posezení a další prvky budou na malém prostoru překážet nebo jim ublíží počasí. Dílce Chytrého plotu se dají instalovat nejen na zahradu, ale i na balkon.

Kromě inovativní funkce je na Chytrém plotu oceňován i design. Ten je inspirován severskou estetikou, jednoduchostí a šetrností k životnímu prostředí, a jako základní materiál využívá odolný sibiřský modřín.

Chytrý plot zaznamenal úspěch už na loňském veletrhu FOR ARCH, kde získal ocenění Grand Prix za nejlepší exponát. Letos byla společnost AITAA za svůj produkt oceněna hned několika trofejemi z přední mezinárodní designové soutěže THE RED DOT AWARD. Inovativní Chytrý plot zde získal jak první cenu The Red Dot Award v kategorii zahradního nábytku, tak nejvyšší ocenění v soutěži The Red Dot: Best of the Best za inovaci na poli designu. Získáním tohoto „designérského Oscara“ se společnost AITAA stala první firmou v České republice, která se tímto oceněním může pyšnit.

AITAA fungující mezi Uherským Hradištěm a Uherským Brodem je přitom firmou malou a mladou. Tým okolo autora nápadu Michala Romana pracuje pod tímto názvem teprve od loňského léta. Více o firmě a jejím multifunkčním plotu se dozvíte na stránkách www.aitaa.cz.