Vsaďte na kvalitní značku

Oba modely Classic Protector PLUS a Classic AERLOX ULTRA pocházejí z portfolia společnosti BRAMAC, která je v tuzemsku lídrem ve výrobě betonových tašek. BRAMAC vyrábí střešní tašky z prvotřídních surovin a na jejich kvalitu a mrazuvzdornost poskytuje 30letou záruku. Hlavním benefitem značky BMI BRAMAC je ucelený střešní systém, který zahrnuje kromě samotných tašek i řadu propracovaných střešních doplňků a příslušenství. Všechny komponenty do sebe zapadají a vytvářejí jeden dokonale sladěný celek. Na funkčnost celého střešního systému může navíc zákazník získat 15letou nebo 10letou záruku podle vybraného příslušenství.

Tašky se super odolným povrchem

Střešní krytina by neměla splňovat pouze estetické požadavky. Měla by vyhovovat i všem nárokům na funkčnost tak, aby střecha poskytovala ochranu a bezpečí. Toto vše nabízí střešní taška Classic Protector PLUS. Charakterizuje ji velmi dlouhá životnost a vysoká mechanická odolnost. V ochranné funkci střechy hraje důležitou roli povrchová úprava střešních tašek. Zatímco povrch standardních tašek tvoří pouze několik vrstev barvy, u tašky s technologií Protector PLUS je aplikována vrstva vysoce probarveného jemnozrnného mikrobetonu, která zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký a na první pohled atraktivní povrch. Toto vše zvyšuje ochrannou schopnost krytiny před usazováním mechů, nečistot a řas a zajišťuje dlouhodobou stabilitu její původní barevnosti.

Taška vyráběná inovativní technologií

Při rekonstrukci je třeba při výběru vhodné krytiny zohlednit stav krovu. Společnost BRAMAC má v portfoliu betonovou tašku Classic AERLOX ULTRA, která je o 30 % lehčí než srovnatelná betonová taška. Proto je tento model vhodný pro rekonstrukce střech s limitovanou nosností krovu. Nižší hmotnosti bylo dosaženo díky kombinaci optimalizace tvaru tašky, použití velmi kvalitního cementu a speciálního kameniva. Samozřejmě, tento model splňuje normou požadované vlastnosti betonových tašek, jako jsou především tvarová stálost, pevnost a mrazuvzdornost. Také Classic AERLOX ULTRA je opatřen vyspělou povrchovou úpravou Protector PLUS s použitím vrstvy mikrobetonu.

Oba typy betonových tašek mají elegantní a symetrický profil modelové řady Classic, který sluší tradičně vyhlížejícím domům i moderním novostavbám. Vaše nová střecha se stane přirozenou součástí okolní zástavby, ale hlavně bude poskytovat spolehlivou ochranu před vnějšími klimatickými vlivy.