1. Ladí s každým domem

Betonová dlažba nabízí spoustu barev, vzorů a rozměrů. Dokáže se tak přizpůsobit každému stavení i zahradě. Zatímco hladké dlaždice zdůrazní moderní vzhled domu, nepravidelné kameny a dlažba s ostařeným povrchem se hodí k venkovským chalupám.

2. Nabízí neklouzavý povrch

U betonových dlaždic máte na výběr i z řady povrchových úprav. Nechybí mezi nimi například tryskaná nebo vymývaná dlažba, která prakticky neklouže ani za vlhka. Proto je ideální jako terasová nebo bazénová dlažba.

3. Má široké možnosti využití

Betonovou dlažbu využijete prakticky kdekoliv. Pomocí zatravňovací dlažby vytvoříte elegantní zahradní chodníky, zámková dlažba vám pomůže vybudovat parkovací stání a s pomocí velkoformátové či terasové dlažby snadno vytvoříte příjemné zákoutí k oddechu.

4. Nabízí snadnou údržbu

Kvalitní betonová dlažba obsahuje vodoodpudivou a utěsňující příměs. Díky tomu se na ni nepřichytává špína. A pokud sáhnete po lakované dlažbě s UV vytvrzením, získáte dlaždice, které odolají i agresivní špíně. Snadno tak umyjete i rozšlapané uhlíky z grilu.

5. Odolává i nárazům

Lakování a vytvrzení UV zářením zvyšuje také odolnost dlaždic. Díky tomu se nepoškodí, ani když vám vypadne těžký svazek klíčů. Případné škrábance navíc sami opravíte pomocí speciální politury.

Naplánujte si úpravy

Sami vidíte, že se betonová dlažba snadno přizpůsobí vašim požadavkům. Stačí si jen vybrat a odstartovat jaro třeba s novou terasou.