Zatímco ve své domovině murraya dorůstá až třímetrové výšky, v květináči nevyroste více jak půl metru a dá se úspěšně pěstovat i jako bonsaj. V našem podnebním pásu se jí bude dařit nejlépe v zimní zahradě nebo ve skleníku. Za určitých podmínek bude nicméně prospívat i v bytě; je třeba jí zajistit dostatek světla a přezimování při nižších teplotách, aby pěkně rozkvetla a plodila. Ideálním místem je světlá chodba nebo okenní parapet v chladnější místnosti, kde se nedrží příliš suchý vzduch.

Pomerančový jasmín v sobě nezapře příbuznost s citrusy: podobně jako ony se pěstuje v substrátu složeném z rašeliny, kůrového humusu a písku. Keřík je velmi dekorativní i v době, kdy zrovna nekvete, jelikož je celý pokrytý tmavě zelenými voskovitými lístky oválného tvaru. Květy se na něm mohou objevit několikrát za rok, včetně zimy, a vydávají příjemnou citrusovou vůni.

Jak už jsme zmínili, plody se u nás zpravidla nekonzumují, ale jíst se dají, tedy až na pecku, která je jedovatá. Plůdky chutnají tak trochu jako nakládané olivy a asijské kultury je po usušení přidávají do kari koření.

Během léta pomerančový jasmín potřebuje vydatnou zálivku měkkou, nejlépe dešťovou vodou a pravidelné přihnojování tekutým hnojivem. Můžeme ho letnit venku na čerstvém vzduchu, ale raději mu přistíníme, aby na něj nešlo přímé slunce. V zimě je naopak potřeba s hnojením přestat a zálivku omezit tak, aby substrát nikdy zcela nevyschl. V suchém prostředí bývá rostlina napadána sviluškami a molicemi, je proto třeba kontrolovat listy a zvlhčovat vzduch.