Robotická sekačka Husqvarna Automower® sama poseká v každém počasí, kteroukoli hodinu a nevyžaduje žádný dohled. Stačí ji jednoduše nainstalovat na zahradě a o ostatní se postará za vás. Váš trávník bude krásně posekaný a vy se můžete věnovat něčemu jinému.

Vývoj robotických sekaček Husqvarna Automower® neustále pokračuje a nová generace přináší několik vylepšení. Novou funkcí modelu nové generace Husqvarna Automower® 330X je automatická detekce zúženého průchodu. Automaticky zjistí přítomnost zúžených průchodů a vyhledá si cestu i přes ty nejužší pasáže. Sekačka bude měnit svoji trasu tak, aby v průchodech nevznikalo nadměrné uježdění trávy.

Praktickým pomocníkem je i časovač podle počasí. Ten umožňuje nastavení provozu Automowera na základě rychlosti růstu trávy. Robotická sekačka Husqvarna Automower® 330X se v čase suchého počasí a na konci vegetačního období trávy bude pohybovat na trávníku méně, v období rychlého růstu trávy častěji. Další funkcí nového modelu robotické sekačky Husqvarna Automower® 330X je elektrické nastavení výšky sekání.

Robotická sekačka je chráněná před odcizením bezpečnostním PIN kódem. Je bezpečná i v případě naklonění nebo zvednutí, sekací břity se v tomto případě vždy automaticky okamžitě zastaví. Domácí mazlíčci i děti budou tak v bezpečí. Stačí vypustit Automower® do zahrady a o trávník je dobře postaráno.

Více informací o modelech Husqvarna Automower®získáte na www.husqvarna.cz.