Nejen muž kutil, ale i leckterá žena, která se věnuje domácímu tvoření, určitě ocení aku šroubovák HYBRO. Muži jej mohou využít při kutění doma (sestavování nábytku, oprava hraček pro děti nebo servis sportovního kola) či na zahradě, ženy pak například při výrobě dekorací. HYBRO je vybaveno 3,6V motorem s krouticím momentem 4 Nm. Detailně opracovaná celokovová převodovka dokáže absorbovat i velmi vysoká zatížení. Akumulátor se nabíjí 45 minut do plné kapacity 0,85 Ah. Nový Li-Ion akumulátorový článek je o 10 % lehčí a o 15 % výkonnější než nejlepší srovnatelný produkt na trhu. Elektronicky monitorovaná vestavěná rychlonabíječka nabízí v segmentu 3,6 V nejkratší nabíjecí čas a nejmenší časové prostoje. Nabíječka je vybavena barevnou signalizační diodou. Velkou výhodou HYBRA je nabíjení přes micro USB. Nabijete ho tedy běžnou nabíječkou od mobilního telefonu, pomocí power banky, z notebooku, nebo v autě. Hmotnost je pouhých 162 g.

V dílně náročnějšího kutila by rozhodně neměla chybět úhlová bruska. Dobrým tipem je například úhlová bruska EBU 125-10 SLIMDESIGN s univerzálním použitím, či silná úhlová bruska REALPOWER EBU 230-26 s všestranným použitím. Úhlová bruska EBU 125-10 je malá úhlová bruska s konstrukcí SLIMDESIGN. Motorová skříň má obvod pouhých 188 mm. Díky tomu se perfektně ovládá a snadno se s ní manipuluje. Má výkonný 950 W silný motor pro účinné řezání a broušení materiálů. Bruska je vybavena i větracími otvory, které zamezují vniku hrubých nečistot a podporují účinnější chlazení motoru.

Úhlová bruska EBU 230-26 REALPOWER má výkonný silný motor 2 600 W. Je výborná pro rychlé a efektivní dělení, broušení a kartáčování, stejně tak jako pro dělení různých stavebních materiálů.

Pustili jste se právě do rekonstrukce domu nebo ji chystáte na jaro a váš kutil se do většiny prací opře sám? Práci mu ulehčí správné vrtací kladivo. Správnou volbou může být lehké vrtací kladivo EKV 21 SPEED DRILL, instalační sekací kladivo EKS 3 CVS nebo montážní kombinované kladivo EKK 31-QS (QUICK SYSTEM).

Všechny tyto novinky, ale i další užitečné pomocníky do dílny můžete zakoupit v síti autorizovaných prodejců NAREX Professional Tools.