Aby vám terasa dobře sloužila a navíc co nejdéle hezky vypadala, je potřeba myslet na výběr kvalitního terasového materiálu. Zvolíte-li prověřený materiál, u něhož vám je prodejce schopen doložit výsledky zkoušek, certifikáty nebo hygienické atesty, investice se vám velmi brzy vrátí. K takovým materiálům patří kompozitní terasový systém Twinson od společnosti Inoutic.

Twinson v sobě spojuje to nejlepší z obou materiálů, z nichž je vyroben, tedy odolnost a trvanlivost PVC s hřejivým pocitem dřeva. Navíc je recyklovatelný, voděvzdorný, nekroutí se ani se neštěpí a snadno se montuje. Díky jeho variabilitě z něj můžete sestavit i terasu s atypickým tvarem.

Použití Twinsonu je však mnohem širší. Pro svůj neklouzavý a rychleschnoucí povrch je ideální i pro obložení ploch u bazénů. Je totiž odolný proti vlhkosti, plísním, škůdcům či dřevokazným houbám a nezadřete si o něj třísku – je tedy bezpečný i pro bosé nohy vašich dětí! Twinson se hodí i pro zahradní cestičky apod. V případě ušpinění stačí povrch ostříkat vysokotlakým čističem.

Terasový systém Twinson je v nabídce ve dvou variantách. První z nich, Twinson O-Terrace, se nejčastěji používá pro stavbu menších ploch teras, a to samostatně stojících nebo těch, které jsou součástí rodinných domů. Terasové desky Twinson O-Terrace poznáte podle sedmi komor, zajišťujících vysokou pevnost a odolnost proti případnému poškození tlakem nebo nárazem. Na větší plochy je určen Twinson O-Terrace+, který je robustnější a s ještě vyšší nosností. Liší se také jiným vlnitým povrchem a díky skrytým spárám mezi deskami vypadá terasa kompaktněji.

Twinson lze právem považovat za stavební materiál budoucnosti. Uplatnění najde i jako řešení podlahy na balkonech a lodžiích, na ploty (Twinson Fencing) či jako obklad fasády (Twinson O-Wall).

Díky pestré barevné nabídce, která představuje 8 odstínů, což je nejvíce na trhu, umožňuje každému vybrat si tu správnou barvu, a sladit tak svoji terasu a obložení bazénu i s okolním zařízením a architekturou domu. Více informací a kontakty na certifikované prodejce najdete na www.inoutic.cz.