Kuchyňka na čerstvém vzduchu

Uspořádejte rodině nebo přátelům nezapomenutelnou oslavu na čerstvém vzduchu - přestěhujte své kuchyňské náčiní na terasu. Před případným deštěm i silným větrem vás ochrání posuvné zastřešení terasy CORSO, které v případě potřeby lehkým pohybem uzavřete. Díky zastřešení se zbavíte i nepříjemného hmyzu a okolního prachu, snížíte doléhající hluk z okolí a zároveň nebudete během oslavy rušit sousedy.

Venkovní fitness

Umístěte si na terasu rotoped, běžící pás nebo podložku na jógu a zacvičte si nebo meditujte v pohodlí domova. Vaše terasa se může s posuvným zastřešením CORSO proměnit v soukromé fitness, se kterým si v létě vychutnáte čerstvý vzduch ze zahrady a v zimě získáte plnohodnotnou místnost. V důvěrném, ničím nerušeném prostředí se tak budete moci koncentrovat sami na sebe po celý rok. Skleněné výplně s panoramatickým výhledem díky skleníkovému efektu příjemně ohřejí prostor terasy, takže se nemusíte bát, že by vám při cvičení byla zima. Pro více intimity můžete navíc zatáhnout střešní i okenní stínicí systém.

Pracovna a relaxační místnost snů

Pokud pracujete z domova, tak zejména v letních měsících oceníte možnost pracovat na terase. Se zastřešením CORSO si ale tento luxus budete moci dovolit i po zbytek roku. V jakémkoliv ročním období a za jakéhokoliv počasí si správné klima na terase zajistíte otevřením, nebo částečným či plným uzavřením posuvných segmentů. Zastřešení CORSO má navíc zabudovaný stínicí systém, který zamezí nežádoucím slunečním odleskům na monitoru počítače, i uzamykatelný mechanismus, kterým veškeré vybavení na terase ochráníte před nechtěnými návštěvníky.

Zimní zahrada jednoduše

I choulostivé květiny můžete ponechat na terase po celý rok. Se zastřešením CORSO snadno vytvoříte květinový ráj na místě, kde trávíte svůj volný čas nejraději, i bez obav o rostliny v zimním období. Terasu plnou zeleně tak budete moci se sklenkou vína nebo oblíbenou knihou využívat po celý rok. Zelenou oázu ocení i vaši domácí mazlíčci, kteří mají v zastřešení CORSO svůj speciální privátní vchod, díky kterému mohou kdykoliv terasu opustit a zase se na ni vrátit, aniž byste jim u toho museli asistovat.

Komplexní péče o zákazníka

Zastřešení terasy CORSO vyrábí tradiční český výrobce Alukov v mnoha tvarových i barevných variantách. Alukov zajišťuje celý dodavatelský cyklus od výroby na míru až po instalaci a na své realizace poskytuje až 18měsíční poprodejní servis a až 15letou záruku na skleněné nebo polykarbonátové výplně.

Alukov kromě zastřešení terasy CORSO vyrábí také zastřešení bazénů, které je možné zakoupit u obchodních partnerů po celé České republice. Zastřešení Alukov si můžete prohlédnout a vyzkoušet v showroomech v Praze, Brně nebo na veletrhu For Arch, který se koná od 15. do 19. září v pražských Letňanech. Alukov vám již 20 let DOTVÁŘÍ DOMOV…

www.alukov.cz