Abyste ani ve zrádném pozdním létě nepřišli k úpalu či úžehu, je stále nutné se před sluncem i teplem chránit. Odpolední káva s přáteli či vínko k večeru se totiž nemusí vyplatit. K takovému účelu je skvělé, pokud jsou vaše terasa či balkon vybaveny markýzou. Ta vás nejenže ochrání před slunečními paprsky, ale také před nepřiměřeným teplem, jenž vás může potkat i v září nebo začátkem října! Markýzy jsou navíc skvělým designovým kouskem, který esteticky doplní váš dům či byt.

Jakou markýzu ale vybrat přímo pro váš domov? Trh nabízí nepřeberné množství možností – od těch s lehkou konstrukcí, vyšší či nižší mírou voděodolnosti nebo různými typy povrchových úprav. Nejen na českém trhu, ale i v mezinárodních vodách vládnou trhu markýzy od opavského gigantu ISOTRA, které zaručí nejen maximální ochranu před vlivy počasí nebo znečištěním, ale disponují také 10letou zárukou, na kterou se vztahuje i případný výskyt plísní nebo ztráta barevnosti.

ISOTRA nabízí řešení pro menší i větší prostory. Zatímco markýza JASMINA vyniká svou lehkou konstrukcí a vzdušností, a je tak vhodná pro menší terasy a balkony, kazetové typy markýz jako například ISABELA přináší vyšší odolnost a estetičnost.

Luxusní typ kazetové markýzy OLIVIA pak využijete pro opravdu velké prostory – 2 kusy jdou totiž spřažit až do celkové šíře úctyhodných 12 metrů a výsuvné délky 4 metrů! OLIVIA navíc nabízí i pár extra funkcí – osvětlení, elektrický výsuv spouštěcího volánu nebo například teplomety.

Už si v duchu představujete, jak si pod markýzou s partnerem či partnerkou užíváte romantiku v teplém, pozdně letním odpoledni? Tak navštivte stránky www.isotra.cz a vyberte tu pravou pro vaši domácnost!

www.isotra.cz