Představte si, že můžete mít pergolu z materiálu, který dokázal obstát i na takových stavbách, jakými jsou velké sportovní stadiony, kde nároky na pevnost a odolnost jsou extrémní. Speciální materiály, vysoká odolnost, to jsou vlastnosti, které u těchto věcí oceníte.

Pergola, postavená za jedno odpoledne

V posledních letech se stále častěji setkáváte se zastřešením verand a teras. Pergola Palram Sierra 4200 je téměř nezničitelná. Konstrukce z hliníkových profilů a silného sendvičového polykarbonátu se 100% UV ochranou dokáže odolávat i náročným povětrnostním podmínkám, jako jsou kroupy, silný vítr, prudký déšť i zimní přívaly sněhu. Střešní panely chrání proti UV záření, a přesto mají propustnost světla 80 % a vytvářejí příjemné prostředí pro posezení a relaxaci. Pergolu dokážete ve dvou lidech postavit za jediné odpoledne díky inteligentnímu systému nasunutí střešních panelů bez dalšího spojovacího materiálu. Pergola je dodávána v několika kartonech pro snadnou manipulaci a s přehledným návodem krok po kroku, aby její instalace byla co nejsnadnější. Výšku pergoly můžete upravit podle potřeby díky nastavitelné výšce a posuvným opěrným nohám. Celá konstrukce ani po létech nezrezaví a je odolná vůči plísním a mechům. Navíc díky stavebnicovému systému je za velmi výhodnou cenu. Více na videu:

Přístřešek pro auto, který si můžete zvednout na přístřešek pro obytný vůz nebo dodávku

Postavit si přístřešek pro auto, který by byl stabilní, chránil jej proti UV záření, dokázal odolat větru, sněhu a mohli jste manipulovat s výškou, se zdá téměř jako sci-fi. Přesto je to možné. Přístřešek Palram Arcadia je vytvořen ze silné hliníkové konstrukce s vysokou stabilitou. Střecha z vysoce pevnostního polykarbonátu je designově zakřivena do oblouku, a vytváří tak bezpečnou ochranu proti dešti, větru, sněhu i slunečním paprskům.

100% UV ochrana zajišťuje barevnou stálost laku vozidla. Konstrukce umožňuje úpravu výšky stání, a tak je možné pod něj parkovat třeba i obytný přívěs nebo vyšší auto. Díky jednoduché konstrukci bez spojů a speciálnímu systému zaklapnutí polykarbonátových profilů toto stání můžete postavit svépomocí během jednoho dne. Stání lze prodloužit i na dvě auta, máte možnost výběru délek od 4,3 m až do 8,5 m. Tento systém je navíc za dobrou cenu.

Na detaily se podívejte na videu:

Více na www.garland.cz.