Supermoderní nemovitost se nachází v kalifornském Malibu a patří k nejdražším a nejzajímavějším domům v této oblasti. Dvoupodlažní nemovitost o rozloze 3 500 čtverečních metrů nabízí čtyři nadstandardní ložnice, tři koupelny a soukromou terasu s výhledem na oceán.

Celý dům je vymalovaný čistou bílou barvou, a tak je zde prostor pro to vyřádit se na zařízení domu barevným nábytkem a doplňky. Ze všech oken lze obdivovat dechberoucí výhled na oceán.

Dům je zařízený v minimalistickém stylu. Nachází se zde zejména bílý nábytek, který je doplněný dekoracemi a bytovými doplňky v jemných teplejších odstínech. V obývacím pokoji s otevřeným prostorem se nachází krásné designové schodiště a prosklená stěna s výhledem na písečné pobřeží. Kuchyně je vybavena moderním ostrůvkem a prostorným jídelním koutem. Je to ideální místo pro pořádání večírků.

Při cestě do druhého patra vás schodiště nasměruje na černý koberec, který elegantně kontrastuje s bíle obloženými stěnami. Luxusní hlavní apartmá má soukromou terasu s výhledem na oceán, obývací část s krbem a vestavěný stůl s výhledem na vodu. Venku se nachází skrytá útulná terasa ideální pro teplé noci.

Zdroj: profimedia.cz, forbes.com