Herec Johnny Galecki z Teorie velkého třesku prodává svůj historický dům v Los Angeles za 11,9 milionu dolarů. Dům dříve vlastnil Jason Statham a Ben Stiller. Ve čtvrti, kde se dům nachází, bydlí celebrity jako Winona Ryder, Felicity Huffman, Russell Brand nebo třeba Madelaine Petsch.

Dům ve španělském stylu se rozkládá na dvou pozemcích o rozloze půl akru. Jeho součástí je hlavní dvoupatrový dům a samostatný dům pro hosty se šesti ložnicemi. Sídlo má tradiční střechu z hliněných tašek, starožitná svítidla a restaurované terakotové dlaždice.

Hercův dům je z ulice neviditelný díky vysoké zdi porostlé břečťanem. V hlavním patře se nachází kulečníková místnost, kuchyň s prvotřídními spotřebiči, televizní salonek a nejmodernější promítací místnost, která je obložena leštěným dřevem. V patře najdete tři ložnice, včetně hlavního apartmá vybaveného obloženou koženou stěnou, krbem a balkonem. Pokoj má dvě šatní skříně a světlou koupelnu s mramorovými dlaždicemi.

Venku se nachází příjezdová cesta s bránou, která vede ke garáži pro dvě auta. Dvorek je vyzdobený barevnými dlaždicemi a nabízí tropickou zeleň, krytou terasu, krb, bazén s mozaikovými dlaždicemi a lázně.

Zdroj: profimedia.cz, architecturaldigest.com