Pokud se poohlížíte po nové rychlovarné konvici, která jde s dobou a současně se bude na kuchyňské lince vyjímat i po estetické stránce, zaujme vás novinka od značky Tefal. Konvice Majestuo nabízí devět možností nastavení teploty od 40 do 100 stupňů Celsia. To ocení zejména milovníci čajů, kteří vědí, že každý druh vyžaduje pro rozvinutí plné chuti jinou teplotu. Rodiče malých dětí zase uvítají možnost nastavit nižší teplotu, která je vhodná pro přípravu dětských pokrmů.

Prohlédněte si konvici ve videu:

https://www.youtube.com/watch?v=3uGQkX8IO3w

Snadné ovládání a žádné otisky prstů

Konvice má objem 1,5 litru a díky dvoustěnné konstrukci zaručuje bezpečnost při dotyku i při vysokých teplotách vody uvnitř. Předností je i speciální povrchová úprava proti otiskům prstů, která udržuje čistý vzhled. Velký dotykový displej je snadno čitelný a lehce se ovládá. Prakticky řešené je také víko, které má asistované otevírání pro zjednodušení manipulace při napouštění vody.


Možnost opravy i za 15 let

Značka Tefal se zavázala snižovat množství odpadu opravováním svých výrobků po dobu více než 15 let a platí to i pro tuto konvici. Je navržena tak, aby se v případě potřeby dala jednoduše opravit a náhradní díly byly snadno dostupné. Polovina skladu společnosti Tefal je určena pro skladování náhradních dílů pro výrobky, které se již nevyrábějí, a zajišťují tak okamžitou dostupnost opravy. S rychlovarnou konvicí Tefal Majestuo si můžete vychutnat své oblíbené nápoje s vědomím toho, že používáte produkt, který je šetrný k životnímu prostředí a je vyrobený tak, aby dlouho vydržel.


Zdroj: Tefal