Slavný pár hledal svůj nový domov celé dva roky. Za tu dobu navštívili bezpočet nejrůznějších nemovitostí, ale žádná je neoslovila tolik jako dům, který vám dnes ukážeme. Kromě toho, že nabízí 12 ložnic a 24 koupelen, v něm najdete mnohem víc zajímavých míst.

Celebrity koupily dům s výraznou slevou

Jennifer Lopez si se svým manželem Benem Affleckem koupili dům o rozloze neuvěřitelných 4270 metrů čtverečních. Protože manžele zastupoval realitní makléř Brett Lawyer, dokázal páru vyjednat velkou slevu. Podmínkou bylo podepsat smlouvu do týdne. A to se stalo. A díky tomu za dům nezaplatili 75 milionů dolarů, ale „jen“ 60,85 milionu dolarů.

Podívejte se na video, jak to celebritám slušelo v jejich svatební den:

Zdroj: Youtube

Nemovitost byla nabízena již v roce 2018 – její majitel za ni tehdy požadoval neuvěřitelných 135 milionů dolarů. Letos se dům začal prodávat znovu, a to za poloviční cenu. Vzhledem k tomu, jak rychle byla smlouva podepsaná, není divu, že už začalo i stěhování.

Domácí kino, ale i nehtový salon

A na co se mohou manželé v tomto domě těšit? Nebudeme přehánět, když řekneme, že je tento dům mnohem luxusnější než spousta hotelů. Najdete zde kadeřnický, nehtový či masážní salon. Ale také domácí kino, vinný sklep nebo whisky salonek. Nechybí ani sauna.

Ta je doplněna o obrovský venkovní bazén. Kromě toho je zde i penthouse pro hosty o rozloze 465 metrů čtverečních, nemluvě o domě pro správce a ochranku. Garáž pojme 12 vozidel, venku dokáže zaparkovat dalších 80 automobilů.

Ben si může zajít nejen do posilovny, ale také si zaboxovat

Pokud si pár bude chtít užívat venkovních aktivit, může si zajít do vlastní posilovny, zahrát si basketbal nebo zaboxovat v ringu.

Zdroj: pagesix.com, tmz.com