Co v něm najdete? Budete se divit. My vás třeba tentokrát vezmeme na neskutečně rozdílné návštěvy. Opravdu. Podíváme se třeba do jedné krásné chalupy, ale taky zavítáme do moderního domu postaveného na sloupech. Pozveme vás na dokonale zrekonstruovaný zámek i do jeho zahrady a v neposlední řadě se posadíme u domu, který si majitelé zrekonstruovali v takovém francouzském stylu. Tak co, viděli jste už někdy tak pestrou nabídku v našem (ale i cizím) časopisu?

Co dál?

Je slunečno, spousta lidí ale přemýšlí, co bude, až slunečno nebude. Až se bude svítit a topit. Čím se to všechno zaplatí? A tak se stále víc lidí obrací k fotovoltaice. Je to tak dobré, jak se tvrdí? Kde jsou problémy? Je něco, co vyloženě mluví proti výrobě elektrické energie ze slunce? Podívali jsme se na tuhle problematiku opravdu podrobně. A když si vezmete naše starší číslo, kde jsme probírali ostrovní domy, pak to možná všechno do sebe zapadne.

Druhý hodně technický článek je o stavbě. I když stavební materiály strašně zdražily, lidé staví a staví. Musí. Postavit si vlastní je leckdy levnější, než si koupit hotový byt. A tak se podíváme na stavební materiály očima odborníka, který řeší materiály pro hrubou stavbu opravdu detailně.

Ale abychom nebyli jen techničtí – pozveme vás i do Milána na tradiční festival designu a bydlení. Osm stran novinek – to je nádhera.

A protože stále jsme se nevrátili do prací naplno, je třeba se zajímat o to, jak má vypadat domácí pracovní místo. Jak má vypadat stůl, židle, kde mají být postaveny…

A co zahrada?

Jistě, v létě hlavně poutá zahrada. Něco si společně odšťavníme, něco si vyudíme v domácích udírnách a pak se podíváme na vodní plochy na zahradě, když nechcete bazén. Na zahradě se zastavíme v záhoncích suchomilných trvalek, pak také u vlčího bobu a budeme se léčit topolovkou růžovou.


Tak krásné čtení.


Pokud vás něco zaujalo, neváhejte a časopis si kupte, máte několik možností. Časopis najdete téměř na každém stánku, u benzinové pumpy apod., nebo můžete využít předplatného. Informace o klasickém tištěném předplatném najdete zde nebo zde v elektronické podobě pro vaše počítače, tablety a telefony. Objednat si jej můžete také telefonicky na 272 015 015.