Bubeník skupiny Mötley Crüe Tommy Lee pořídil tuto krásnou nemovitost v Calabasas v roce 2007 za 5,85 milionu dolarů. To znamená, že ji nyní prodává pod cenou. Nyní za ni totiž požaduje pouze 4,99 milionu dolarů.

Dům o rozloze téměř 10 000 čtverečních metrů s 6 ložnicemi a 8 koupelnami, který se rozkládá ve svahu v uzavřené enklávě s výhledem na město, stojí ve dvou nízkých patrech na částečně podzemní garáži pro čtyři auta.

Dům je vybavený elegantními dřevěnými podlahami, rustikálními trámovými stropy a spoustou hinduistických soch. Středem domu je vznosné, tropickými rostlinami osázené atrium, které je zakončeno zatahovací skleněnou střechou, která zalévá střed domu přirozeným světlem.

V každém rohu jídelny je osvětlená vitrína plná kuriózních předmětů a na zelených stěnách kanceláře visí trojice ocenění, včetně pamětní desky připomínající hvězdu skupiny Mötley Crüe na hollywoodském chodníku slávy. Velká kuchyň s kvalitními designovými spotřebiči se rozkládá kolem obřího středového ostrůvku. Rodinný pokoj má kamenný krb a skleněné posuvné dveře pro snadný přístup k bazénu. Součástí hlavního apartmá je přímý vstup k bazénu, šatna a koupelna se střešním oknem.

V nejnižší úrovni domu se nachází degustační místnost s jídelnou, promítací sál s barem a profesionální nahrávací studio.

Zdroj: profimedia.cz, dirt.com