Kaleidoskopický systém dekorativních „koberců“, chodníků, stolů, ale i lamp má za úkol pozdvihnout zážitek z návštěvy venkovních prostor na maximum. Zatímco pestrobarevný porcelánový koberec může zaujmout zejména u bazénu, mezi stromy či na balkoně; chodníky vyrobené ze stejného materiálu se mohou vinout zelení.

Pět různých dekorů, které k sobě ladí

Vše lze osvětlit modulárními světelnými prvky stojícími kolem zdobených stolů doplňujících celou kolekci. Společnost TERZADIMENSIONE pracovala s pěti různými dekory, které lze vzájemně kombinovat.

Inspirací byly dálné země

Najdete mezi nimi vlny stejné jako ty, které tvoří vítr v pouštním písku daleké Afriky. Tenké a nepravidelné linky protínající zářivě bílý kámen. Nechybí ani dekor s klikatými tahy bílé barvy na podkladu v elegantní černé. Ty vám mají připomínat zvukové vlny elektronické hudby na Baleárských ostrovech.

Další dekor je inspirován Řeckem, přesněji Dionýsem, bohem pozemských radovánek. Jeho vitalita je cítit v dynamických červeno-bílých geometrických obrazcích. Další dekory vám mohou připomínat jemnou krajku pocházející z Itálie, ale také listí nacházející se v Provence během podzimu. U obou dekorů je použita pestrá barevná paleta – tyrkysová, půlnoční modrá, žlutá, červená, ale i fialová.

Všechny prvky byly navrženy tak, aby vytvořily modulární systém, který vám nabídne nespočet možných řešení a kombinací. Jednotícím prvkem je kruhový tvar.

Zdroj: terzadimensione.com