Dům se nachází na severním pobřeží Long Islandu ve státě New York. Od Manhattanu je vzdálený pouhých 50 minut jízdy. Tento luxusní komplex se skládá z tříúrovňové hlavní budovy, ale také z velkého jezdeckého areálu.

Nechybí ani vinný sklep, stáje pro 10 koní či bazén se slanou vodou. Pozemek má rozlohu úctyhodných 20 tisíc metrů čtverečních.

Neviděli jste film? Podívejte se na ukázku:

Zdroj: Youtube

A právě tohle úchvatné sídlo se stalo jednou z kulis ve filmu Vlk z Wall Street, kde si hlavní roli zahrál Leonardo DiCaprio. Dům se prodával již v roce 2015, ale v roce 2021 byl znovu uveden na trh.

V domě najdete 6 ložnic

Na tomto domě najdete hned několik architektonických prvků, které zaujmou vaši pozornost. Patří mezi ně například okna sahající od podlah až ke stropům, ale i balkony a terasy, na které můžete vstoupit ze všech hlavních pokojů.

V domě najdete 6 ložnic a 7 koupelen, dále jednu větší a druhou menší kuchyni, mahagonový bar, pokerovou hernu, promítací a divadelní sál. Nechybí zde ani posilovna, lázně nebo věž sloužící jako pracovna. Pro komfort obyvatel je v domě také výtah.

Zdroj: robbreport.com, insider.com