Slavný kanadský herec Hayden Christensen zaplatil 616 milionů za atraktivní chatu obloženou cedrovým dřevem, která se skrývá v odlehlém místě nedaleko Los Angeles. Dům leží na vrcholku hory a byl postaven na začátku 80. let. Nedávno prošel rozsáhlou rekonstrukcí, avšak původní stropy a betonové podlahy zůstaly zachovány. Nejnovější designové prvky domu jsou stěny obložené bílým dubem a vypínače světel z mosazi.

Nádherná dřevěná jednopodlažní stavba má 3 ložnice a 2 koupelny. Ve světlém obývacím pokoji se nachází historická kamna na dřevo, kuchyně je vybavena prostorným ostrůvkem, špičkovými nerezovými spotřebiči a útulným snídaňovým koutem. V přilehlé jídelně je multifunkční stůl sloužící také jako pingpongová soustava. Když se ping-pong zrovna nehraje, pálky jsou uložené na stěnách.

Hlavní apartmá, které se nachází v zadní části domu, se může pochlubit koupelnou vybavenou vanou a toaletou. Další ložnice má vestavěné postele se skrytými úložnými prostory na jedné straně a integrovaný psací stůl na straně druhé.

Venku se na upraveném pozemku o rozloze téměř čtvrt akru nachází příjemná vířivá vana na dřevo z japonského cedru a samostatně stojící „dům na stromě”, který slouží jako kancelář, studio nebo prostor pro meditaci či jógu. Jen pár kroků od domu se nachází spousta turistických stezek.

Zdroj: profimedia.cz, dirt.com